+31(0) 118 - 410516

SANDWICH SOIF
Handgesneden panito brood besmeerd met een heerlijke Raz el Hanout mayonaise met daarop
gegrilde kippendij, krokant gebakken spek, kaas van kaasboerderij Schellach & een gebakken ei | 13.5

RUSTIEK WIT BROODJE TUNA MELT
Huisgemaakte tonijnsalade | kaas | 13.5

• RUSTIEK WIT BROODJE GEROOKTE ZALM
Gerookte zalm | bieslook roomkaas | rode ui | sla | 13.5

RUSTIEK WIT BROODJE BURRATA
Burrata | gemarineerde gepofte cherry tomaatjes | balsamico | pesto | 12.5 (V)

• RUSTIEK WIT BROODJE GEITENKAAS
Lauwwarme geitenkaas | gegrilde groente | gerookte paprika | hummus | 13.5 (V)

• RUSTIEK WIT BROODJE CARPACCIO
Carpaccio | truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes | 14.5

• RUSTIEK WIT BROODJE PIKANTE KIP
Pikante kip | ui | paprika | hete saus | 13.5

HOTDOG CLASSIC
Hotdog bun | hotdog (pork) | bbq-saus | relish | Amerikaanse mosterd | gebakken uitjes | 9.5

CHICKEN-BACON DOG

Hotdog bun | hotdog (chicken) | bacon | rozemarijn-zuurkool | mosterd | gebakken uitjes | 10.5

• KROKETTEN 2 stuks
Geserveerd op bruin panito brood

Rundvleeskroketten van de Bourgondiër | Zaanse mosterd mayonaise | 10.5
Belgische garnalenkroketten | Zaanse mayonaise | gefrituurde peterselie | 15.5
Kaaskroketten | Zaanse mosterd mayonaise | 13.5 (V)

• TOSTI HAM/KAAS
Dubbeldik wit casino brood | ham | kaas | Zaanse ketchup | 6.5

UITSMIJTER
Op bruin panito brood | 3 eieren | ham | kaas en/of spek | 10

BOERENOMELET
Op bruin panito brood | 3 eieren | groenten | 10

GEITENKAAS SALADE
Lauwwarme geitenkaas | spek | honing | Cas Spijkers geitenkaas kroketjes |
zonnebloempitjes | 18.5

LEKKERS UIT DE ZEE
Schotse gerookte zalm | gerookte makreel | gerookte forel | pelgarnalen | 19

• SALADE BURRATA
Burrata | gemarineerde gepofte cherry tomaatjes | balsamico | rucola | pesto | 18.5 (V)

• SALADE CARPACCIO
Licht gerookt | extra vierge olijfolie | peper | zeezout | truffelmayonaise | crunchy gepofte wilde rijst | Parmezaanse kaas | 18.5

SNACKS

SOIF’S NACHO’S | Gegrild met heerlijke cheddar, tomaat, lente ui, crème fraîche, jalapeños & guacamole | 9.5
Met pulled pork +8.5 (tip!)
ONION RINGS | beer battered | met chili-saus dip | 8.5
OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN | 8 stuks | kaasbitterballen | mosterd | 10.5

VAN KROKETTERIJ DE BOURGONDIER:

BORRELMAATJES | Mini rundkroket van de Bourgondiër | Mini kalfscroquet van Van Dobben
| Mini kaassoufflé van Souflesse | Mini bami Oriëntal van Welten | Mini-Chrispy Chick’n van Mora
| Mini-frikandel van Van Lieshout met natuurlijke mayonaise & mosterd | 13.5 (12 st.)

RUNDVLEESBITTERBALLEN | 8 stuks | 10.5

PUNTZAK FRIET
Klassiek | Zaanse mayonaise | 5
Met Zaanse truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | 6
Zoete aardappelfriet | mayonaise | 6

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Licht gerookt | extra vierge olijfolie | peper | zeezout | truffelmayonaise | crunchy gepofte wilde rijst |  Parmezaanse kaas | 15.5

• STEAK TARTAAR

Zeeuws rundvlees | zacht gegaarde eidooier | Amsterdamse zuren |
piccalilly mayonaise |  15.5

• SCAMPI’S
Pittige olie naar geheim naar de chef | lente-ui | sesam | 14.5

• ½ KREEFT
Salade | citroenmayonaise | 27.5

ZEEUWSE OESTER | rauw | 6 st.
Partjes citroen | uitjes in rode wijn azijn | 17

ZEEUWSE OESTERS | gegratineerd | 6 st.
Kaas | knoflook | citroen | geheime kruiden van de chef | 18.5

TRIO VAN ZEEUWSE OESTERS | 3 st.
Aziatisch | zoet zuur | Mare gin & tonic | 10.5

• GEBAKKEN COQUILLES
Antiboise van tomaat | olijfjes | kappertjes | 16.5

• BRÛLÉE VAN CAMAMBERT
Brioche | zilveruitjes | balsamico | 13.5

SOEPEN

Onze beroemde BOUILLABAISSE rijkelijk gevuld met Noordzee vissoep
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | voorgerecht | 12.5

UIENSOEP
Onze klassieker sinds dag 1 op de kaart! | gegratineerd met kaas | 8.5 (V)

POMPOEN
Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitjes en crème fraîche | 8.5

LEKKERS OM TE DELEN

BROODPLANK
Lekker bij de borrel of als extra bij je soep of voorgerecht met huisgemaakte
kruidenboter, gerookte paprika hummus en aioli | 10.5

GYOZA
Gevuld met kip | soja-sesam dip | soja-gel | 12.5 (6 st.)

KOREAN FRIED CHICKEN
Lente-ui | zwarte sesam | bulgogi-dip | 12.5

PASTA’S

BOSPADDENSTOELEN RISOTTO
Diverse paddenstoelen | Parmezaanse kaas | rucola | verse kruiden | 8.5

• TAGLIATELLE
Gewokte scampi’s | Zeeuwse schelpjes | romige witte wijnsaus | Parmezaanse kaas | 21.5

• PAPPERDELLE
Saus van gerookte paprika | burrata | parmaham | courgette | gemarineerde gepofte cherry tomaatjes | rucola | balsamico | Parmezaanse kaas | 21.5

Hoofdgerechten

GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE & SALADE

FRUITS DE MER

3 Oesters | 1/2 kreeft | gamba | Zeeuwse schelpjes | gerookte
zalm | gerookte makreel | gerookte forel | 3 pelgarnalen | partjes
citroen | uitjes in rode wijn azijn | cocktailsaus | mayonaise | aioli
| 47.5 p.p.

GEKOOKTE MOSSELEN
Zeeuwse wijze | Witte wijn | mosselgroente | geserveerd met 2 sausjes | 24.5

GEKOOKTE MOSSELEN
Spaanse wijze | Chorizo | tomaat | ui | knoflook | geserveerd met 2 sausjes | 24.5

DORADE FILET
Citrus Hollandaise schuim | ingelegde chioggia biet | knolselderij crème | geroosterde winter groenten | 22.5

GEBAKKEN ZEETONG
Klassieke sole meunière met gefrituurde peterselie
350 gr. | 30.5
500 gr. | 39.5

TIP: Onze beroemde BOUILLABAISSE rijkelijk gevuld met Noordzee vissoep
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | hoofdgerecht | 21.5

—- HERTENBIEFSTUK —-
Rode kool | spruitjes | pastinaakcreme | aardappelpuree | wild jus | 38.5

—– EENDENBORSTFILET —–
Zoete aardappelpuree | spruitjes | stoofpeer | cranberrycompote | rode port saus | 32.5

—- SURF & TURF —-
Picanha | scampi’s | keuze uit bearnaisesaus, pepersaus | kruidenboter | chimmichurri | 34.5

LADY STEAK
| 200 gram | 25.5
MAN STEAK | 300 gram | 30
COWBOY STEAK | 500 gram | 36
Keuze uit bearnaisesaus, pepersaus, kruidenboter of chimichurri | extra saus +2

SOIF BURGER | 200 gr. | puur Zeeuws rundvlees op een pretzel sesame bun | ingelegde rode ui | gesmolten Irish cheddar |
gebakken spek | uienringen | Eddy’s BBQ-saus | Amerikaanse mosterd | augurk | tomaat | sla | 21.5

STEAK TARTAAR | Zeeuws rundvlees | zacht gegaarde eierdooier | Amsterdamse zuren | Piccalilly mayonaise | 25.5

KIPSATE | van kippendij | kroepoek | atjar | seroendeng | satésaus | gedroogde uitjes | gebakken ei | 18.5

DE VEGETARISCHE AVOCADO BURGER
| avocado | maiskorrels | krokante paneerlaag van quinoa |
brioche burger bun | huisgemaakt guacamole | nacho chips | jalapeños |
uienringen | sweet pickled relish | smokey hemp sauce | 21.5

Desserts

WISSELENDE CRÈME BRÛLÉE | Stevige vanille crème | knapperige gebrande rietsuiker | 8.5

DONKERE CHOCOLADE BOL | Witte chocolademousse | gelatine van champagne | stoofpeer | 10

MASCARPONE HAZELNOOT VERRASSING | Mascarpone | crème van hazelnoot | gekarameliseerde hazelnoot | kletskop | 9.5

DAME BLANCHE | vanille-ijs | huisgemaakte warme Callebaut chocoladesaus | slagroom | advocaat | 8.5

KAASPLANKJE | Plankje van kaasboer Wilco | 14.5

TRIFLE VAN GEROOSTERDE APPEL EN BASTOGNE | Bastogne | appel | mascarpone | kaneel | 8.5

TAART VAN TILLY ROSE | maak een keus uit onze gebaksvitrine of vraag ons team naar ons assortiment van de dag | 5.5

openingstijden

Maandag 09:00 - 24:00
Dinsdag 09:00 - 24:00
Woensdag 09:00 - 24:00
Donderdag 09:00 - 24:00
Vrijdag 09:00 - 24:00
Zaterdag 09:00 - 24:00
Zondag 09:00 - 24:00

soif

Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
0118 – 410516
info@so-if.nl

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie