+31(0) 118 - 410516

SANDWICH SOIF
Handgesneden panito brood besmeerd met een heerlijke Raz el Hanout mayonaise met daarop
gegrilde kippendij, krokant gebakken spek, kaas van kaasboerderij Schellach & een gebakken ei | 11.5

• SANDWICH VIS
Handgesneden panito brood | gerookte zalm | gerookte makreel
| gerookte forel | cocktailsaus | 13.5

SANDWICH GEITENKAAS
Handgesneden panito brood | muhammara | geitenkaas | dadelsiroop | 11.5

SANDWICH ZEEUWS SPEK
Handgesneden panito brood | Zeeuws spek van Slagerij Heersma | kaas van kaasboerderij Schellach |
dille | mosterdsaus | 11.5

FLAT PITA
Met pulled chicken | cheddar saus | drizzle bulgogi | mayonaise | 11.5

FLAT PITA
Warm gerookte zalm | ui | kappertjes | wasabi | mayonaise | 11.5

• KROKETTEN 2 stuks
Keuze uit panito, casino of stokbrood

Rundvleeskroketten van de Bourgondiër | mosterd | 9.5
Belgische garnalenkroketten | cocktailsaus | 14.5
Vegetarische kroketten van de Bourgondiër | mosterd | 9.5

• TOSTI HAM/KAAS
Dubbeldik brood | ham | kaas | ketchup | 5

PANINI MOZZARELLA
Mozarella | tomaat | pesto | ketchup | 6

UITSMIJTER
Met ham, kaas en/of spek | 8.5

GEITENKAAS SALADE
Geitenkaas | spek | honing | 2 Cas Spijkers geitenkaas kroketjes | zonnebloempitjes | 16.5

LEKKERS UIT DE ZEE
Schotse gerookte zalm | gerookte makreel | gerookte forel | pelgarnalen | 17.5

• SALADE ZEEUWS SPEK
Gegrild Zeeuws spek van Slagerij Heersma | gebakken scampi’s | 16.5

VEGA CAESAR SALADE
Nochicken chunks & nobacon bits van de Vegetarische Slager | Parmezaanse kaas |
croutons | caesar dressing | 16.5

SNACKS

SOIF’S FAMOUS NACHO’S | Met cheddar van onder de grill, verse guacemole en tomatensalsa | 7.5
KAAS | Blokjes kaas van kaasboerderij Schellach met mosterd | 7.5
ONION RINGS | beer battered | met chili-saus dip | 6.8
OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN | 8 stuks | kaasbitterbal | mosterd | 7.5

VAN KROKETTERIJ DE BOURGONDIER:

BORRELMAATJES | Mini rundkroket van de Bourgondiër | Mini kalfscroquet van Van Dobben
| Mini kaassoufflé van Souflesse | Mini bami Oriëntal van Welten | Mini-Chrispy Chick’n van Mora
| Mini-frikandel van Van Lieshout met natuurlijke mayonaise & mosterd | 12.5 (12 st.)

RUNDVLEESBITTERBALLEN | 8 stuks | 8.5
VEGETARISCHE BITTERBALLEN | 8 stuks | 8.5

PUNTZAK FRIET
Met truffelmayonaise | parmezaanse kaas | 5
Frietje ‘Japans’ | nori | sesam | kikkoman | 5

Zoete aardappelfriet | mayonaise | 5

VOORGERECHTEN

CARPACCIO van Slagerij Heersma uit Oostkapelle
Licht gerookt | extra vierge olijfolie | peper | zeezout |
truffelmayonaise | Parmezaanse kaas |  scampi’s | 18.5
Optie: Zonder scampi’s | 14.5

SCAMPI’S A LA RAMON
In pittige olie | sesam | lente ui | 13.5

SALADE MET 1/2 KREEFT
Salade | Hollandse garnaaltjes | mayonaise | 25

OESTERS
Fine claires | 6 stuks | geserveerd met partjes citroen | uitjes in rode wijn azijn | 16

SOEPEN

Onze beroemde BOUILLABAISSE goed gevuld met verse vis en mosselen
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | voorgerecht | 11.5

UIENSOEP
Onze klassieker sinds dag 1 op de kaart! | gegratineerd met kaas | 6.8

LEKKERS OM TE DELEN

SHAREBREAD
Turkse pide | mozzarella | pittige salsa | gegratineerd met knoflook & kaas | 12.5 (met chorizo +€3)

BROODPLANK
Lekker bij de borrel of als extra bij je soep of voorgerecht | verschillende soorten brood met
knoflook kerrie boter, kruidenboter, harissa en aioli | 9.5

ZEEUWS PLANKJE
Met Zeeuws spek, grillworst, reuzel, knabbelspek, augurkjes, kaas van Schellach en mosterd | 16.5

Hoofdgerechten

GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE & SALADE

FRUITS DE MER ‘SOIF’
6 oesters | Hollandse garnalen | pelgarnalen | gerookte zalm | gerookte
makreel | gerookte forel | mosselen in zuur | partjes citroen | uitjes in rode
wijn azijn | cocktailsaus | mayonaise | aioli | 28.5 p.p. (vanaf 2 pers.)

FRUITS DE MER ‘DELUXE’
Hele kreeft | 1/2 kilo krabscharen | 400 gr. kreukels | 6 oesters | Hollandse
garnalen | pelgarnalen | gerookte zalm | gerookte makreel | gerookte
forel | mosselen in zuur | partjes citroen | uitjes in rode wijn azijn |
cocktailsaus | mayonaise | aioli | 45 p.p. (vanaf 2 pers.)

GEKOOKTE MOSSELEN OP ZEEUWSE WIJZE
Uit Zeeland met 2 sausjes | 22.5

GEKOOKTE MOSSELEN
Uit Zeeland met Pica verde tomatensalsa en 2 sausjes | 23.5

GEBAKKEN ZEETONG
Hollandse garnalen | bruisende boter | citroen | 26.5

TIP: Onze beroemde BOUILLABAISSE goed gevuld met verse vis en mosselen
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | hoofdgerecht | 20.5

VEGA CRISPY LEMON SCHRIMPZ
8 stuks | citroenmayonaise | salade | zoete aardappelfrietjes | 22.5

STEAKS IN SOIF BEREID OP DE LAVASTEENGRILL GESERVEERD MET PEPERSAUS
LADY STEAK | 200 gram | 23
MEN STEAK | 300 gram | 27.5
COWBOY STEAK | 500 gram | 30.5

SURF & TURF VAN RIBEYE & SCAMPI’S | chimmichurri| 28.5
SURF & TURF VAN RIBEYE & 1/2 KREEFT | chimmichurri | 38.5

SUPER JUICY SOIF BURGER | puur Zeeuws rundvlees op een brioche burger bun | ingelegde rode ui | gesmolten Irish cheddar
| hickory BBQ-sauce | sweet pickled relish | gebakken spek | 19.5

BLUE CHEESE BURGER | puur Zeeuws rundvlees | brioche burger bun | Gorgonzola | rode ui chutney | 21.5

KIPSATE | van kippendij | kroepoek | atjar | seroendeng | sate-saus | gedroogde uitjes | gebakken ei | 18.5

DE VEGETARISCHE AVOCADO BURGER
| avocado | maiskorrels | krokante paneerlaag van quinoa |
brioche burger bun | huisgemaakt guacamole | nacho chips | ingelegde rode uien | jalapeños |
uienringen | sweet pickled relish | smokey hemp sauce | 19.5

Desserts

CHOCOLADEMOUSSE | Pure en witte Callebaut chocolade | saus van caramel | 8.5

CREME BRULEE | met een bolletje vanille-ijs | 7.5

DAME BLANCHE | vanille-ijs | warme chocoladesaus | advocaat | slagroom | 7.5

WISSELENDE PANNA COTTA | van het seizoen | 7.5

TAART VAN TILLY ROSE | maak een keus uit onze gebaksvitrine of vraag ons team naar ons assortiment van de dag | 4.5

openingstijden

Maandag 09:00 - 24:00
Dinsdag 09:00 - 24:00
Woensdag 09:00 - 24:00
Donderdag 09:00 - 24:00
Vrijdag 09:00 - 24:00
Zaterdag 09:00 - 24:00
Zondag 09:00 - 24:00

soif

Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
0118 – 410516
info@so-if.nl

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie