+31(0) 118 - 410516

SANDWICH SOIF
Handgesneden panito brood besmeerd met een heerlijke Raz el Hanout mayonaise met daarop
gegrilde kippendij, krokant gebakken spek, kaas van kaasboerderij Schellach & een gebakken ei | 12.5

• RUSTIEK WIT BROODJE CARPACCIO
Carpaccio | truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes | 14.5

• JAPANSE EIERSALADE
Dubbeldik casinoboterhammen | Japanse eiersalade | kewpie mayo | mirin | 7.5 (v)

• AVOCADO TOAST
Guacamole | gepocheerd ei | tomaat | rucola | gerookte zalm | 14.5
Zonder zalm | 10.5 (V)

• NAANBROOD MET FALAFEL
Knoflook koriander naanbrood | falafel | rode bieten hummus | tzatziki | 7.5 (v)

BAO BUN MET BUIKSPEK
Gestoomde gekleurde bao-buns (3 st.) | langzaam gegaard buikspek | hoisinlak | Aziatische zoetzure groenten | siracha mayonaise | 15.5

• KROKETTEN 2 stuks
Geserveerd op bruin panito brood

Rundvleeskroketten | Zaanse mosterd mayonaise | 12.5
Belgische garnalenkroketten | Zaanse mayonaise | gefrituurde peterselie | 15.5
Kaaskroketten | Zaanse mosterd mayonaise | 13.5 (V)

• CROQUE MONSIEUR
Dubbeldik wit casino brood | achterham | gruyère | bechamelsaus | 7

UITSMIJTER
Op bruin panito brood | 3 eieren | ham | kaas en/of spek | 11.5

GEITENKAAS SALADE
Lauwwarme geitenkaas | spek | honing | Cas Spijkers geitenkaas kroketjes |
zonnebloempitjes | druiven 18.5
Zonder gebakken spek | 16.5 (V)

SALADE NIÇOISE
Tonijn | | krieltjes | haricot verts | gekookt eitje | zwarte olijven | rode ui | ansjovis dressing | 18

CAESAR SALADE
Zomers gemarineerde kippendij | krokantje van parmaham | gekookt eitje | croutons | gegrilde little gem | ansjovis dressing | Parmezaanse kaas | 19.5

SNACKS

VAN DE AMBACHTERIE:

Zeeuwse kroketjes van de Ambachterie
Spicy chorizo | 4 st. | 6
Bier & Kip | 4 st. | 6
Kaas & Mosterd | 4 st. | 6
Bouillabaisse | 4 st. | 6
Gamba Thai Green Curry | 4 st. | 6

Rundvleesbitterballen | mosterd | 8 st. | 10.5

SOIF’S NACHO’S | Gegrild met heerlijke cheddar, tomaat, lente ui, crème fraîche, jalapeños & guacamole | 11.5
VLAMMETJES | Chili-saus dip | 8 st. | 10.5

BORRELMAATJES | Mini rundkroket van de Bourgondiër | Mini kalfscroquet van Van Dobben
| Mini kaassoufflé van Souflesse | Mini bami Oriëntal van Welten | Mini-Chrispy Chick’n van Mora
| Mini-frikandel van Van Lieshout met natuurlijke mayonaise & mosterd | 13.5 (12 st.)

PUNTZAK FRIET
Klassiek | Zaanse mayonaise | 5
Met Zaanse truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | 6.5
Zoete aardappelfriet | mayonaise | 6

VOORGERECHTEN

• TARTAAR VAN SHIITAKE
Gebakken shiitake | gepocheerd eitje | pijnboompitjes | sesam
olie | crème fraiche | 14.5 (v)

CARPACCIO
Licht gerookt | extra vierge olijfolie | truffelmayonaise |  Parmezaanse kaas | | pijnboompitjes | 15.5

• STEAK TARTAAR

Zeeuws rundvlees | getoaste brioche | geraspte eierdooier | Amsterdamse zuren | piccalilly mayonaise |  15.5

• SCAMPI’S
Pittige olie naar geheim naar de chef | lente-ui | sesam | 15.5

ZEEUWSE OESTER | rauw | 6 st.
Partjes citroen | uitjes in rode wijn azijn | 17

ZEEUWSE OESTERS | gegratineerd | 6 st.
Kaas | knoflook | citroen | geheime kruiden van de chef | 18.5

ZEEBAARS CEVICHE
Zeebaarsfilet | bloedsinaasappel | citroen | radijs | koriander | 13.5

SOEPEN

Onze beroemde BOUILLABAISSE rijkelijk gevuld met Noordzee vissoep
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | voorgerecht | 14.5

UIENSOEP
Onze klassieker sinds dag 1 op de kaart! | gegratineerd met kaas | 8.5 (V)

PASTA’S

PASTA NERO
Zwarte pasta | Zeeuwse schelpjes | knoflookolie | verse groene kruiden | 19.5

• CANNELLONI
Gevuld met spinazie & ricotta | bechamelsaus | kaas | rucola | 18.5 (v)

Hoofdgerechten

GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE & SALADE

GEKOOKTE MOSSELEN
Zeeuwse wijze | Witte wijn | mosselgroente | geserveerd met 2 sausjes | 24.5

GEWOKTE MOSSELEN
Spaanse wijze | Chorizo | tomaat | ui | knoflook | geserveerd met 2 sausjes | 25.5

GEWOKTE MOSSELEN
Franse wijze | Pastis | venkel | dille | room | 25.5

KABELJAUWHAAS
Seizoensgroente | mascarpone-basilicum crème | groene kruidenroomsaus | 24.5

GEBAKKEN ZEETONG
Klassieke sole meunière met gefrituurde peterselie
350 gr. | 30.5
500 gr. | 39.5

TIP: Onze beroemde BOUILLABAISSE rijkelijk gevuld met Noordzee vissoep
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | hoofdgerecht | 24.5

—- SURF & TURF —-
Picanha | scampi’s | keuze uit bearnaisesaus, pepersaus, kruidenboter of chimmichurri | 34.5

LADY STEAK
| 200 gram | 25.5
MAN STEAK | 300 gram | 30
COWBOY STEAK | 500 gram | 36
Keuze uit bearnaisesaus, pepersaus, kruidenboter of chimichurri | extra saus +2

SOIF BURGER | 200 gr. | puur Zeeuws rundvlees op een pretzel sesame bun | gesmolten Irish cheddar |
gebakken spek | uienringen | Eddy’s BBQ-saus | Amerikaanse mosterd | augurk | tomaat | sla | 22.5

STEAK TARTAAR | Zeeuws rundvlees | getoaste brioche | geraspte eierdooier | Amsterdamse zuren | Piccalilly mayonaise | 25.5

KIPSATE | van kippendij | saté-saus | kroepoek | komkommer op zuur | seroendeng | gedroogde uitjes | gebakken ei | 21.5

DE VEGETARISCHE SMASHBURGER
| op brioche brood | gekarameliseerde ui | ei | huisgemaakte burgersaus | cheddar | 22.5

Desserts

DAME BLANCHE | Vanille-ijs | huisgemaakte warme Callebaut chocoladesaus | slagroom | advocaat | 8.5

CRÈME BRÛLÉE | Stevige vanille crème | knapperige gebrande rietsuiker | 8.5

TIRAMISU | Koffie | amaretto | cacao | vanille | 8.5

KAASPLANKJE | Plankje van kaasboer Wilco | 14.5

TAART VAN TILLY ROSE | maak een keus uit onze gebaksvitrine of vraag ons team naar het assortiment van de dag | 5.5

openingstijden

Maandag 09:00 - 24:00
Dinsdag 09:00 - 24:00
Woensdag 09:00 - 24:00
Donderdag 09:00 - 24:00
Vrijdag 09:00 - 24:00
Zaterdag 09:00 - 24:00
Zondag 09:00 - 24:00

soif

Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
0118 – 410516
info@so-if.nl

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruik van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie