• SANDWICH SOIF
Handgesneden panito brood besmeerd met een heerlijke Raz el Hanout mayonaise met daarop
gegrilde kippendij, krokant gebakken spek, kaas van kaasboerderij Schellach & een gebakken ei | 12.5
• RUSTIEK WIT BROODJE CARPACCIO
Carpaccio | truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes | 14.5
• RUSTIEK WIT BROODJE VITELLO TONNATO
Kalfsmuis | tonijncrème | gefrituurde kappertjes | 14.5
• AVOCADO TOAST
Guacamole | gepocheerd ei | tomaat | rucola | gerookte zalm | 14.5
Zonder zalm | 10.5 (V)
• PHILLY STEAK BUN
Ierse steak | ui | paprika | hotdog bun | kaassaus | 17.5
• BAO BUN MET BUIKSPEK
Gestoomde bao-buns (2 st.) | langzaam gegaard buikspek | hoisinlak | Aziatische zoetzure groenten | 15.5
• KROKETTEN 2 stuks
Geserveerd op bruin panito brood
• Rundvleeskroketten van de Bourgondiër | Zaanse mosterd mayonaise | 12.5
• Belgische garnalenkroketten | Zaanse mayonaise | gefrituurde peterselie | 15.5
• Kaaskroketten | Zaanse mosterd mayonaise | 13.5 (V)
• TOSTI HAM/KAAS
Dubbeldik wit casino brood | ham | kaas | Zaanse ketchup | 6.5
• UITSMIJTER
Op bruin panito brood | 3 eieren | ham | kaas en/of spek | 11.5
• BOERENOMELET
Op bruin panito brood | 3 eieren | groenten | 10
• GEITENKAAS SALADE
Lauwwarme geitenkaas | spek | honing | Cas Spijkers geitenkaas kroketjes |
zonnebloempitjes | 18.5
Zonder gebakken spek | 16.5 (V)
• ‘LEKKERS UIT DE ZEE‘
Schotse gerookte zalm | gerookte makreel | gerookte forel | pelgarnalen | 19
• SALADE CARPACCIO
Licht gerookt | extra vierge olijfolie | peper | zeezout | truffelmayonaise | crunchy gepofte wilde rijst | Parmezaanse kaas | 18.5
SNACKS
SOIF’S NACHO’S | Gegrild met heerlijke cheddar, tomaat, lente ui, crème fraîche, jalapeños & guacamole | 11.5
ONION RINGS | beer battered | met chili-saus dip | 8.5
OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN | kaasbitterballen | mosterd | 8 st. | 10.5
EBI FRY | Japanse garnalen | Srirachamyaonaise | 4 st. | 11.5
VLAMMETJES | Chili-saus dip | 8 st. | 10.5
VAN KROKETTERIJ DE BOURGONDIER:
BORRELMAATJES | Mini rundkroket van de Bourgondiër | Mini kalfscroquet van Van Dobben
| Mini kaassoufflé van Souflesse | Mini bami Oriëntal van Welten | Mini-Chrispy Chick’n van Mora
| Mini-frikandel van Van Lieshout met natuurlijke mayonaise & mosterd | 13.5 (12 st.)
RUNDVLEESBITTERBALLEN | 8 st. | 10.5
PUNTZAK FRIET
Klassiek | Zaanse mayonaise | 5
Met Zaanse truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | 6.5
Zoete aardappelfriet | mayonaise | 6
VOORGERECHTEN
• CARPACCIO
Licht gerookt | extra vierge olijfolie | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | | pijnboompitjes | 15.5
• STEAK TARTAAR
Zeeuws rundvlees | getoaste brioche | geraspte eierdooier | Amsterdamse zuren | piccalilly mayonaise | 15.5
• SCAMPI’S
Pittige olie naar geheim naar de chef | lente-ui | sesam | 15.5
ZEEUWSE OESTER | rauw | 6 st.
Partjes citroen | uitjes in rode wijn azijn | 17
ZEEUWSE OESTERS | gegratineerd | 6 st.
Kaas | knoflook | citroen | geheime kruiden van de chef | 18.5
TRIO VAN ZEEUWSE OESTERS | 3 st.
Aziatisch | zoet zuur | Mare gin & tonic | 10.5
• VITELLO TONNATO
Kalfsmuis | tonijncrème | gefrituurde kappertjes | Parmezaanse kaas | 15.5
• EENDENBORSTFILET
Licht gerookt | salade | mangochutney | 17.5
• BRÛLÉE VAN CAMAMBERT
Brioche | zilveruitjes | balsamico | 14.5 (V)
SOEPEN
Onze beroemde BOUILLABAISSE rijkelijk gevuld met Noordzee vissoep
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | voorgerecht | 14.5
UIENSOEP
Onze klassieker sinds dag 1 op de kaart! | gegratineerd met kaas | 8.5 (V)
PASTA’S
• TAGLIATELLE AGLIO E OLIO
Gamba’s | knoflook | chili | extra vierge olijfolie | 21.5
• RAVIOLI GEITENKAAS
Geitenkaas | rode biet | ui | appel | gember | honing | balsamico | rucola | Parmezaanse kaas | 21.5 (V)
Hoofdgerechten
GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE & SALADE
GEKOOKTE MOSSELEN
Zeeuwse wijze | Witte wijn | mosselgroente | geserveerd met 2 sausjes | 24.5
GEWOKTE MOSSELEN
Spaanse wijze | Chorizo | tomaat | ui | knoflook | geserveerd met 2 sausjes | 25.5
GEWOKTE MOSSELEN
Franse wijze | Pastis | venkel | dille | room | 25.5
KABELJAUWHAAS
Sugarsnaps | doperwt | mascarpone-basilicum crème | groene kruidenroomsaus | 24.5
GEBAKKEN ZEETONG
Klassieke sole meunière met gefrituurde peterselie
350 gr. | 30.5
500 gr. | 39.5
TIP: Onze beroemde BOUILLABAISSE rijkelijk gevuld met Noordzee vissoep
geserveerd met rouille en geraspte Parmezaanse kaas | hoofdgerecht | 24.5
—- SURF & TURF —-
Picanha | scampi’s | keuze uit bearnaisesaus, pepersaus, kruidenboter of chimmichurri | 34.5
LADY STEAK | 200 gram | 25.5
MAN STEAK | 300 gram | 30
COWBOY STEAK | 500 gram | 36
Keuze uit bearnaisesaus, pepersaus, kruidenboter of chimichurri | extra saus +2
SOIF BURGER | 200 gr. | puur Zeeuws rundvlees op een pretzel sesame bun | gesmolten Irish cheddar |
gebakken spek | uienringen | Eddy’s BBQ-saus | Amerikaanse mosterd | augurk | tomaat | sla | 22.5
STEAK TARTAAR | Zeeuws rundvlees | getoaste brioche | geraspte eierdooier | Amsterdamse zuren | Piccalilly mayonaise | 25.5
KIPSATE | van kippendij | saté-saus | kroepoek | komkommer op zuur | seroendeng | gedroogde uitjes | gebakken ei | 21.5
DE VEGETARISCHE SMASHBURGER | op brioche brood | gekarameliseerde ui | ei | huisgemaakte burgersaus | cheddar | 22.5
Desserts
DAME BLANCHE | Vanille-ijs | huisgemaakte warme Callebaut chocoladesaus | slagroom | advocaat | 8.5
CRÈME BRÛLÉE | Stevige vanille crème | knapperige gebrande rietsuiker | 8.5
DONKERE CHOCOLADE BOL | Pure chocolademousse | rood fruit | 10
TIRAMISU | Koffie | amaretto | cacao | vanille | 8.5
KAASPLANKJE | Plankje van kaasboer Wilco | 14.5
TRIFLE VAN GEROOSTERDE APPEL EN BASTOGNE | Bastogne | appel | mascarpone | kaneel | 8.5
TAART VAN TILLY ROSE | maak een keus uit onze gebaksvitrine of vraag ons team naar het assortiment van de dag | 5.5